Готель Magic Life Sharm El Sheikh Imperial***** Єгипет Єгипет Шарм-ель-Шейх відгук 9.1

Відгуки Готель Magic Life Sharm El Sheikh Imperial*****

Готель Magic Life Sharm El Sheikh Imperial***** Шарм-ель-Шейх
765 Відгуків

Відгуки Готель Magic Life Sharm El Sheikh Imperial*****

Nabque Bay, 3114SW, Шарм-ель-Шейх
Готель Magic Life Sharm El Sheikh Imperial отримує 9,1 з 10, на основі 765 відгуки
Вам цікаво що можна очікувати від відпочинку в Готель Magic Life Sharm El Sheikh Imperial*****? На цій сторінці Ви можете прочитати відгуки від інших подорожуючих про Готель Magic Life Sharm El Sheikh Imperial***** в Шарм-ель-Шейх. Ви також можете знайти на Zoover 608 Фотографії з відпочинку з Готель Magic Life Sharm El Sheikh Imperial*****. Ви можете подивитися 1 Відео з Готель Magic Life Sharm El Sheikh Imperial*****. Ви ще не визначилися?Подівіться всі об'єкти для тимчасового проживання в Єгипет. Всі об'єкти для тимчасового проживання в Єгипет. Порівняти Готель Magic Life Sharm El Sheikh Imperial***** з іншими об´єктами тимчасового проживання Шарм-ель-Шейх.
Будь ласка, зачекайте...

8,8
Показати рейтинг та відгуки:
Відгуки на мові:
Групова подорож, Жовтень 2011
"Готель чудовий, подорож погана"
Theo
7,0
7,0
8,0
24.11.2011 Приємний готель, дуже привітний персонал. Тільки сама подорож утримує мене від того, щоб коли-небудь повернутися до Єгипту. І туди, і на зворотному шляху 2 години стояв в черзі, щоб пройти через паспортний контроль серед неотесаних нахабних людей зі східної Європи. В готелі дуже мало або зовсім немає на що скаржитися, тільки дратували хлопчики з масажу/педикюру, що постійно заходили, щоб запрпонувати вам масаж/педикюр. У все включено справді все включено навіть інтернет, спорт, все в пакеті. Єдине, на що ми витрачали гроші, це на чайові. Давайте будь ласка їм чайові, вони весь день на ногах, щоб вам догодити. Харчування- нічого особливого, все трохи жирніше, ніж ми звикли. Але в цілому,якщо шукаєте готель в Шарм, де небагато росіян, привітний персонал та гарне житло, Magic Life дуже рекомендується. Тільки пам'ятайте про довгі черги в аеропорту

З партнером, Жовтень 2011
"Супер готель"
Marmar
9,0
22.10.2011 На початку жовтня перебував тут 2 тижні. Відмінний готель та чудовий персонал! У нас була екскурсія по кухні. Всі овочі миють в очищеній воді. Кубики льоду виготовляються з мінеральної води. Щовечора інша тема в головному ресторані. Все оформлене в тему. Співробітники теж вдягнуті у відповідний одяг. Більшість відпочиваючих вдягаються охайно в спортивний/чистий одяг. Шорти не дуже доречно. Більшість жінок, навіть в довгих платтях. Тобто Ви дійсно йдете в ресторан. На жаль, майже два тижні ми не могли піти на сноркелінг через сильний вітер. Майже кожен день червоний прапор, тобто ви не можете йти в море. Платити карткою/обмін валюти можливо в готелі. Є релаксаційний басейн (дуже спокійно) та розважальний басейн. Супер готель!

З партнером, Жовтень 2011
"Другого разу та знову супер!"
Ellen en Andries
9,0
28.10.2011 Тиждень був восени. Вже вдруге і цього разу погода теж була фантастичною. Воістину 5-зірковий готель, без шику та декадентської атмосфери. Кімната була великою та в тихому місці. Порада: просіть кімнату на самому верхньому поверсі, там великі кімнати з дуууууже високою стелею. Чудово. Їжа була супер та добре приготовлена, багато вибору в стилі шведського столу, є все на всі смаки. Екскурсія по кухні забавна! Персонал дуже привітний, добре дбають, щоб ви були задоволені. Чудові басейни, в басейні з заходами гарна музика, розваги з командою аніматорів. Ви також можете скористатися іншими басейнами для спокійного відпочинку.Біля кожного басейну кілька барів, де є все на протязі всього дня. Вони також підходять до вас, щоб принести вам напої. Коктейлі гарні (спробуйте White Satin). Немає брендових безалкогольних напоїв з апаратів. Деякі вважають це недоліком, але.... На жаль, і тут проблема з викладанням рушників на лежаках!

Сім'я з малими дітьми, 2011
"Майже ідеально"
Antonie
8,0
21.08.2011 Ми щойно повернулися з двох тижнів чарівного життя. Їжа була відмінною з великим вибором, Кімнати чисті, проте трохи малуваті для 4 чоловік і басейн дуже великий, але було б краще. якщо деякі гірки так не стояли б там, мало б бути зручніше для дітей. Коротше кажучи, все виглядало акуратно та утримується в чистоті та персонал дуже доброзичливий. Ми також обрали цей готель, тому що дайв-центр пропонував півдня занурень, тому що ми не хотіли протягом всього дня в готелі сидіти. Після приїзду виявилося, що вони цього не роблять більше, але все ще пропонують це на своєму сайті. Подивіться прайс-лист, там багато незрозуміло, тоді ви не отримаєте сюрпризів. Ми також замовили джип-сафарі в arke. Дійсно не варто, коштує багато, і єдине, що ви отримуєте - 1 спробу та тарілку з поганою їжею, за все інше вам доведеться заплатити навіть за використання брудного туалету.

З партнером, Червень 2011
"Для нас найкраще в Єгипті "
Guido
10,0
02.07.2011 Нещодавно перебували в готелі Imperial Magic Life Sharm El Sheikh, ми можемо сказати, що це найкращий готель з усіх, де ми коли-небудь жили в Єгипті. Він вигідно відрізняється у багатьох відношеннях порівняно з іншими готелями. Це починається з прибуття. В цьому "все включено" готелі ви не отримуєте браслет, тут пропонується три а ля карт ресторани, де ви можете безкоштовно харчуватися (але резервувати), це May Тай, Sofra і Baya. 3 тематичних ресторани (східний, єгипетський та рибний) з прекрасним сервісом та обслуговуванням, дуже рекомендується. Головний ресторан теж без зауважень, тільки досить великий, але з точки зору асортименту, температури їжі та обслуговування нічого поганого. Також в готелі є 4 ПК, можна безкоштовно користуватися, але зв'язок не завжди кращий, але так, це Єгипет. Існує також безкоштовний Wi-Fi (в диско). Просто чудово!

Зсилка на Zoover на Вашому сайті

Натисніть тут для усіх можливостей інтеграції Zoover на вашому сайті

Опитування

В якій країні найсмачніша їжа:

Чи являєтесь Ви власником?

Zoover пропонує різноманітні можливості та вибори для власників об'єктівНатисніть тут для додаткової інформації