24.11.2011
Приємний готель, дуже привітний персонал. Тільки сама подорож утримує мене від того, щоб коли-небудь повернутися до Єгипту. І туди, і на зворотному шляху 2 години стояв в черзі, щоб пройти через паспортний контроль серед неотесаних нахабних людей зі східної Європи. В готелі дуже мало або зовсім немає на що скаржитися, тільки дратували хлопчики з масажу/педикюру, що постійно заходили, щоб запрпонувати вам масаж/педикюр. У все включено справді все включено навіть інтернет, спорт, все в пакеті. Єдине, на що ми витрачали гроші, це на чайові. Давайте будь ласка їм чайові, вони весь день на ногах, щоб вам догодити. Харчування- нічого особливого, все трохи жирніше, ніж ми звикли. Але в цілому,якщо шукаєте готель в Шарм, де небагато росіян, привітний персонал та гарне житло, Magic Life дуже рекомендується. Тільки пам'ятайте про довгі черги в аеропорту
28.10.2011
Тиждень був восени. Вже вдруге і цього разу погода теж була фантастичною. Воістину 5-зірковий готель, без шику та декадентської атмосфери. Кімната була великою та в тихому місці. Порада: просіть кімнату на самому верхньому поверсі, там великі кімнати з дуууууже високою стелею. Чудово. Їжа була супер та добре приготовлена, багато вибору в стилі шведського столу, є все на всі смаки. Екскурсія по кухні забавна! Персонал дуже привітний, добре дбають, щоб ви були задоволені. Чудові басейни, в басейні з заходами гарна музика, розваги з командою аніматорів. Ви також можете скористатися іншими басейнами для спокійного відпочинку.Біля кожного басейну кілька барів, де є все на протязі всього дня. Вони також підходять до вас, щоб принести вам напої. Коктейлі гарні (спробуйте White Satin). Немає брендових безалкогольних напоїв з апаратів. Деякі вважають це недоліком, але.... На жаль, і тут проблема з викладанням рушників на лежаках!