Бунгало Los Girasoles*** в Playa del Inglés Гран-Канарія

51 Відгуків

Відгуки Бунгало Los Girasoles***

Avda Sargentos Provisionales 25, 35290, Playa del Inglés
Бунгало Los Girasoles отримує 8,5 з 10, на основі 51 відгуки
Вам цікаво що можна очікувати від відпочинку в Бунгало Los Girasoles***? На цій сторінці Ви можете прочитати відгуки від інших подорожуючих про Бунгало Los Girasoles*** в Playa del Inglés. Ви також можете знайти на Zoover 37 Фотографії з відпочинку з Бунгало Los Girasoles***. Ви ще не визначилися?Подівіться всі об'єкти для тимчасового проживання в Іспанія. Всі об'єкти для тимчасового проживання в Гран-Канарія. Порівняти Бунгало Los Girasoles*** з іншими об´єктами тимчасового проживання Playa del Inglés.
Будь ласка, зачекайте...
Нажаль на даний момент оглядів для Los Girasoles***/Playa del Inglés. на українській не існує. Ви можете додати огляд.

Чи перебували Ви в цьому об'єкті поселення?

Розмір літер: A A A

З партнером, 2012
"Prima accomodatie"
ada
22.04.2012 Rustig park en gunstig gelegen t.o.v. winkelcentra
Strand wat ver weg en ook niet mooi. Zwembad op park prima, maar ondanks dat het nog niet druk was werd er door de hollanders toch weer handdoekje gelegd 's ochtends om 9.00 uur om dan vervolgens soms pas 'smiddags om half 3 aan te komen. Weet niet of dat ook gebeurt in het hoogseizoen dit was in april. Beetje jammer, dit was echt niet nodig
tenzij je een bepaalde plek wilt hebben!
Het werd wel getolereerd door de badman.

З партнером, Квітень 2012
"Goed alternatief voor een hotel"
Keetie
7,0
8,0
21.04.2012 Het voordeel van je eigen tuintje, veel vrijheid, lekker buiten leven en nergens aan vast zitten (ontbijt e.d.). Alles voldeed aan de verwachtingen behalve de Wifi. De bedden waren niet fantastisch maar goed genoeg. Iedere dag schoonmaak, voldoende ruimte, prima keukentje, prima badkamer. De ligging is prima, een rustige omgeving, maar heel dichtbij het grootste winkelcentrum van Play del Ingles (Yumbo op nog geen vijf minuten lopen). We hebben een heerlijke week gehad. Wifi wordt beloofd op de website, maar dit werkt nauwelijks tot niet. Beter hier geen geld aan uitgeven. ps: het bungalowpark is vrijwel volledig bezet met Nederlandse toeristen. Als je hier geen zin in hebt, kun je beter hier niet heen gaan. Naar het strand is een kwartiertje lopen.

З друзями, Квітень 2012
"Mooi, schoon en centraal parkje!"
Bork
9,0
19.04.2012 April 2012 ben ik samen met mijn zus naar Los Girasoles geweest. Wij kwamen om 10 uur in de ochtend aan en we mochten direct in ons appartement. Het zag er erg netjes uit. Alles was schoon, zag er verzorgd uit en was af. Ik heb geen kakkerlak gezien! Wat bij een aantal andere appartementen in playa wel anders kan zijn. De bediening is erg vriendelijk. Bij het barretje bij het zwembad hebben we lekker kunnen eten, simpel maar prima! Wees niet bang om een wijntje te bestellen wat dit zit in kleine flesjes, ipv dat je geen idee hebt hoelang een fles al openstaat ;) Als je op je laatste dag om 12 uur uit je bungalow moet en je vliegt in de avond is er een ruimte waar je je bagage neer kunt zetten. (op slot) Ook is er een douche beschikbaar. Het ligt erg centraal. De winkelcentra's Yumbo, Gran chaparal en Kasbah liggen om de hoek. Ook de prijs die we betaald hebben is het dubbel en dwars waard. Over 2 maanden ben ik er weer te vinden! Zeker een aanrader.

З партнером, Квітень 2012
"Nette, redelijk kleine en rustig bungalowparkje"
Gijs
7,0
22.04.2012 De bungalows liggen bijna allemaal met het tuintje richting het zuiden, hebben een grasveldje waar je dan op kunt gaan liggen.

Helaas zitten er Nederlanders die menen dat ze 's morgens al vroeg 'hun' ligstoel moeten reserveren met een paar handdoeken.

Bijna altijd loopt er een 'badmeester' rond. Alles wordt netjes bijgehouden en de bungalows werden elke dag schoongemaakt.

Ze liggen gemakkelijk dichtbij het C.C. Yumbo, zodat je restaurantjes en winkeltjes in de buurt hebt. Strandliefhebbers meoten iets verder lopen naar het strand.
Het was er ook rustig, in tegenstelling tot appartementen ed. in de buurt van C.C. Kasbah, waar mensen geen oog dicht hebben gedaan door alle uitgaande jongeren.

Сім'я з малими дітьми, Жовтень 2011
"Heerlijk park(je)"
Langeveld
9,0
02.01.2012 Wij zijn in oktober 13 dagen geweest en hebben het er heerlijk gehad.
We hadden een baby mee van 5 maanden en dat ging prima.

De service is top!

Lekker rustig park met alles binnen loop bereik.

Er word elke dag schoongemaakt!!!! behalve zondag.

Bij het zwembad zit een soort 'snack' /bar waar je simpel eten kan bestellen

З партнером, 2011
"Mycket bra för alla"
ewa björk
10,0
13.10.2011 Passar både barnfamiljer och om man reser två.
Förra året var vi 13 personer tre barnfamiljer och sen vi två gammla.
i år så åker vi gammlaplus en utav barnfamiljerna över jul ..
man kan inte ha det bättre.
ewa Åke

З партнером, Жовтень 2011
"Gezellig en knus"
Tom
9,0
20.10.2011 Gezellig en knus bungalowpark. Leuke en ruime bungalow. Geweldige service. Ideaal en schoon maar ook rustig vakantiepark voor een betaalbare prijs.

Сім'я зі старшими дітьми, Липень 2011
"Ideaal park voor een rustige vakantie!"
P.de Haas en partne...
6,0
8,0
08.08.2011 Net terug van 15 dagen Los Girasoles en met een goed gevoel! Een prima verzorgd park voor een rustige vakantie. Prettig personeel dat van de receptionist,tot aan de schoonmaaksters en de tuinman er alles aan doen om een onbezorgde vakantie te kunnen ervaren. Pluspunten uiteraard het zonnige weer,rustige ligging,schoon, keurig personeel,Jumbo winkel centrum en het hollands gezinde Grand Chapparal waar het heerlijk is een frikandel of kroket te kunnen eten (broodje maastricht). Niet al te groot zwembad waar je lekker kunt luieren op de gratis bedden en niet gestoord wordt door feestende jeugd en harde muziek. verder een heerlijke boulevard waar het fijn vertoeven is 's avonds en waar er keuze genoeg is om lekker te kunnen eten en waar je in 15 minuten naar toe loopt of voor 2,15 euro met de taxi naar toe kunt. Onze favoriet was CoCo restaurant en voor het aller beste ijs moet je bij Ciao Ciao zijn waar het ijs de echte smaak heeft zoals het moet zijn. Ook Jumbo is gezellig.

З друзями, Листопад 2010
"Zeer goed park"
de boer
10,0
13.03.2011 wij gaan al 15 jaar naar playa del ingles en zijn in verschillende parken geweest
onze ervaring met dit park is zeer goed. wij zijn hier nu voor de 2é keer geweest
fijn park ,heerlijk verwarmd zwembad, alles is schoon en netjes
echt een aanrader voor mensen die slecht ter been zijn

З партнером, Серпень 2010
"Heerlijke vakantie gehad"
Miriam
8,0
09.09.2010 Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.
Klein praktisch ingericht bungalowpark.
Supervriendelijk personeel, de bungalow wordt 5x per week schoongemaakt.
Diverse winkelcentra op loopafstand ( taxi's zijn ook supergoedkoop )

Зсилка на Zoover на Вашому сайті

Натисніть тут для усіх можливостей інтеграції Zoover на вашому сайті

Опитування

В якій країні найсмачніша їжа:

Чи являєтесь Ви власником?

Zoover пропонує різноманітні можливості та вибори для власників об'єктівНатисніть тут для додаткової інформації