Відгуки про відпочинок та подорожі до Пунта Саббйоні (Венеційське узбережжя) | Zoover

Відгуки Пунта Саббйоні (Венеційське узбережжя)

7,4
7,7
9,1
7,2
Погода

18 °C

18 травня 2012

Пунта Саббйоні (Венеційське узбережжя)
15 Відгуків

Відгуки Пунта Саббйоні (Венеційське узбережжя)

Вам цікаво що думають інші про відпочинок у Пунта Саббйоні (Венеційське узбережжя)? Перегляньте на цій сторінці відгуки інших користувачів про Пунта Саббйоні (Венеційське узбережжя). Ви самі побували в Пунта Саббйоні (Венеційське узбережжя)? Залиште Ваш відгук, будь-ласка.
Пунта Саббйоні (Венеційське узбережжя) отримує 8,2 з 10, на основі 15 відгуки
Вам цікаво що думають інші про відпочинок у Пунта Саббйоні (Венеційське узбережжя)? Перегляньте на цій сторінці відгуки інших користувачів про Пунта Саббйоні (Венеційське узбережжя). Ви самі побували у Пунта Саббйоні (Венеційське узбережжя)? Залиште Ваш відгук, будь-ласка. На ZOOVER Ви знайдете відгуки про 2 Кемпінги і 1 Готель у Пунта Саббйоні (Венеційське узбережжя) На ZOOVER Ви можете переглянути фотографії 7 Фотографії з відпочинку в Пунта Саббйоні (Венеційське узбережжя). На цій сторінці ви знайдете всі об'єкти для тимчасового проживання в Пунта Саббйоні (Венеційське узбережжя). Дивіться також іншs місця розміщення в Італія. Шукати всі готелі в Венето.
Будь ласка, зачекайте...
На жаль, відгуків про Пунта Саббйоні (Венеційське узбережжя) поки що немає. Ви можете залишити свій відгук про Пунта Саббйоні (Венеційське узбережжя).

Чи побували Ви в цьому місці?

Розмір літер: A A A

15 відгуків про Пунта Саббйоні (Венеційське узбережжя)

15 Відгуків
Сім'я зі старшими дітьми, 2012
"Omgeving weinig inspirerend"
marijnissen
7,0
19.02.2012 als je van cultuur houdt is Punta Sabbioni minder. Alleen met de boot naar Venetie, Burano is de moeite waard

Сім'я з малими дітьми, Вересень 2011
"Mooie camping met een superstrand"
nijhuis_p
6,0
29.12.2011 In de omgeving is niets te doen maar de camping is zo groot dat je met kleine kinderen er eigenlijk niet af hoeft

Сім'я з малими дітьми, Липень 2011
"Super leuk camping vooral voor jonge kinderen"
Monique
9,0
09.08.2011 Waanzinnig leuke camping. Wij hadden niet geboekt en kwamen op zondag aan rond 1 uur en savonds 5 uur hadden wij een plaats wij waren nr 35 op het wachtveld

Wij hadden idd ook wel een kleine plaats maar prima meest van tijd ben je er toch niet. Heerlijk zwembad werd de laatste week wel drukker hoe eerder je kunt gaan hoe lekkerder vonden wij. Hebben ons totaal geen last gehad van de 'strenge'regels onze dochter is 5 en deed ook lekker 'bommetjes'in het zwembad, niemand die er wat van zei..
De eeste twee weken juli reden we nog in 15 min naar Jesolo en de laatste week juli erg druk dan staat er smiddags al file die kant op. (Tip je kan heel makkelijk via Treporti achter de grote doorgaande file weg langs!!) Gewoon creatief zijn scheelt veel tijd en ergernis.
Siesta geen bezwaar buiten camping genoeg winkels open wij parkerden gewoon onze auto even buiten de camping dus kondeen gaan wanneer wij dat wilden!
Veel leuke activiteiten dans show zwemles club allemaal gratis.

Сім'я з малими дітьми, Липень 2011
"Leuk maar duur"
miranda
8,0
10.01.2012 goede bestemming voor kinderen. Ook leuk om te combineren met uitstapje Venetie.
Kamperen is wel erg duur!

Сім'я з малими дітьми, Липень 2010
"Punta is niet bijzonder"
priscilla
6,0
13.08.2010 punta sabbioni zelf is niet bijzonder;geen boelevardje of winkelstraatje maar met jesolo(20 min rijden) en venetie in de buurt maakt t de ligging weer goed.

З партнером
"Wat een afschuwelijke drukte"
Hans
5,0
26.08.2009 Punta Sabbioni ligt op een 'schiereiland', er is maar één weg naar toe en daar sta je altijd, zeker vanaf Jesolo, in de file, op de heen- en op de terugweg. Als je naar Venetie wilt: aan het einde van die ene weg naar PS is een gratis parkeerplaats, laat u niet verleiden door 'mannetjes'die u een betaald-parkeren parkje(7 euri voor een dag) op dirigeren, daar hoeft u niet te parkeren. Kijk uit met wele ferry u oversteekt: Marco Polo is soms wat goedkoper dan het 'normale' openbaar vervoer, maar ze stoppen je in een boot die tjokvol zit en misschien 2 km per uur vaart. En let op: het lijkt of Marco Polo de enige keus is, maar je kunt ook de gewone boot nemen

Сім'я з малими дітьми
"FANTASTISCH !!"
Moon
16.08.2009 -vervolg-
Het zwembad is TOP en voor elk wat wils. Heerlijk om om 10:00 uur aan te komen en er zijn nog voldoende bedjes ivm betalen. Kosten 2 bedjes en parasol: EUR 4,00 tot 13:00 uur en EUR 8,00 voor een HELE dag (moeten ze overal gaan invoeren, dan worden de bedjes ook optimaal gebruikt en niet alleen om handdoeken te laten drogen!)
Tussen 13:00-15:00 uur gingen wij lekker naar het prachtige strand (op loopafstand)
Het eten en drinken is erg goedkoop, waardoor de restaurants ook altijd gezellig vol zitten. De prijzen in de supermarkt zijn vergelijkbaar met NL en je kunt er alles krijgen wat nodig is. N.a.v. reactie S. Nelemans d.d. 29.06 : De heerlijke pizza's kosten maar EUR 5,00 - EUR 8,00.
Tevens hebben wij een Mixed Grill Vismenu gehad voor € 15,00 met een bord vol allerlei soorten vis en dit was werkelijk UITMUNTEND!
Het personeel is overal uiterst vriendelijk en behulpzaam.

З партнером, Червень 2009
"Fantastic, brand new, great hosts"
Bert Sporal
10,0
04.07.2009 B&B MareChiaro is fantastic, everything is brand new, and wonderful hosts. The apartment has a kitchenette as a plus. It is walking distance to the ferry which takes you across to Venice in 30 minutes. In the other direction, you have beautiful beaches. I would highly recommend this place as prices are lower than average for this type of B&B. Breakfast in Italian B&B are not the best; but these hosts do their best. Overall a 10
Check out their website www.mare-chiaro.com

З партнером, Травень 2008
J. van Ochten
8,0
12.05.2008 Als je vanuit Punta Sabioni met de boot naar Venetië gaat dan is de stad plotseling 10 keer mooier. Alleen dat al is voor mij een rede om bij mijn volgende bezoek aan Venetië weer op Punta Sabioni te logeren.

З друзями, Вересень 2007
n.de.niet
10,0
20.09.2007 Zeer mooie camping schoon, en goede eetgelegenheden. Zeer schoon en mooi aflopend strand.

Зсилка на Zoover на Вашому сайті

Натисніть тут для усіх можливостей інтеграції Zoover на вашому сайті

Опитування

В якій країні найсмачніша їжа: