20.09.2011
Ми знали, що ми вибрали мега кемпінг та щодо сонця, моря і пляжу це гарний кемпінг. Басейни хороші, чисті. Анімаційна команда дуже орієнтована на німецьких дітей. Наша старша дочка хотіла приєднатися, але ніхто не озирнувся на неї. Тільки коли я попросив, вона отримала якийсь папір та це все. На неї вони не звертали уваги, прикро. Крім того, співробітники кемпінгу теж дуже втомилися від туристів. Якщо ви щось у довідковому бюро запитаєте, спершу подих, а потім коротка відповідь. При виїзді було непорозуміння. Я думав, ми повинні були припаркувати машину, прийшов сердитий чоловік та сказав, що це не місце. Я вибачився та попросив не лютитися, він став перед моїм носом та каже: Пока-пока та відвернувся. Дуже грубо та це не работа з клієнтами. Італійці - супер, за винятком бази marina de Venezia. Ми більш ніколи не поїдемо!
23.08.2011
Кемпінг чудовий з точки зору оснащення. Ми стояли на ділянці Марина 2000, де всі TO стоять, та це була ціла справа дістатися до ценру кемпінгу з дитячою коляскою в спеку. Для нашого старшого сина взяв напрокат велосипед, на якому ми також вранці їздили до пекарні. У цьому кемпінгу мені не вистачало відчуття кемпінгу. Автобудинки стояли близько, торкаючись тентом іншого будиночка. Це дорога база та те, що за 10 хвилин батута треба платити 2,50 та 5 євро за парк для малюків і те ж для міні-гольфу. Також сплата за ліжаки в переповненому басейні-це перебільшення. Є й інші способи, щоб люди не займали ліжаки, залишаючи на них рушники. За межами табору нічого цікавого та Італія здається далеко, тому що іноді здавалося, що я десь на бульварі в Іспаніяї. Оскільки база настільки велика, було мало друзів у мого сина, та було потрібно декілька днів. Для підлітків не рекомендується
20.08.2011
Ми щойно повернулися та дуже задоволені. Ми дуже позитивно оцінили стан нашого автобудинку та санітарних приміщень у кемпінгу. Будиночку всього 2 роки, тому все виглядало прекрасно. Великий плюс - це пляж в декількох хвилинах ходьби. Кемпінг дуже великий, тому в басейні завжди натовп, та наші дівчата, як правило, його уникали. Один з недоліків кемпінгу - це розташування, в кінці єдиної дороги, що до нього веде. З цієї причини ви стоїте (майже) завжди в заторі із та до кемпінгу, через те ми майже нікуди не їздили, але там в околицях також не так багато побачити/робити в цьому районі. Ще один недолік- це час закриття всіх об'єктів кемпінгу, все закрито і сам кемпінг теж. В результаті ви не можете виїхати або заїхати. Якщо ви повертаєтеся до кемпінгу від 13 до 15 годин, ви змушені паркуватися за межами кемпінгу, але це платно.